Jahodový sirup s bezem
Je geniální, osvěžující, neotřelá, návyková a budete ji milovat.
Když se dají dohromady suroviny ručně trhaných květů bezu v okolí Škvorce (nebo s Farmou Křížov pod Blaníkem )
Vznikne osvěžující chuti lahodící jahodovo/bezová závislost :).
Kategorie: | Ovocné |
---|
- Geniální spojení dvou nejoblíbenějších chutí jahody a bezinky, vznikne lahodná limonáda.
- Květy černého bezu jsou v sezóně ručně trhány v okolí Škvorce, když zásoby dojdou, tak sirup vzniká na základě spolupráce s bezovou Farmou Křížov pod Blaníkem .
- Bez chemických přísad, aromat a umělých barviv.
- poctivé sirupy, vyráběné s láskou a hlavně s chutí splnit si sen
Tipy na drinky :
Jahodová limča
0,02 l jahodového sirupu, 0,2 l sodovky, led, citron, jahody
Jahodové prosecco
0,01 l jahodového sirupu, 0,1 l sodovky, 0,2l prosecca, led, citron, jahody
Jahodové mojito
0,01L sirupu, 0,04L bílého rumu, 0,25L sody led, 1 limetka na větší kousky, limetková šťáva, mátu a ovoce
Složení: cukr, ovocný výluh s květem bezu (pitná voda, jahody 25%, květ bezu), kyselina: kyselina citronová.
Výživové údaje na 100 g: Energie 848 kJ / 203 kcal, Tuky 0.1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 50 g z toho cukry 50 g, Bílkoviny 0.3 g, Sůl 0 g.
Skladování: Skladujte v temnu při teplotě maximálně 25 °C, po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 1 měsíce.
Upozornění: Před použitím vhodné protřepat. Případný zákal nebo usazenina je přírodního původu a nemá vliv na kvalitu.
Použití: K ředění vodou: pro přípravu šťáv řeďte vodou / sodou v poměru 1: 10 (0,02 l sirupu doplňte vodou do 0,2 l). Lze přidat do čaje nebo koktejlů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.